GeoBORG API connectie op MMS: 1ste in Nederland!

GeoBORG heeft in de afgelopen weken met het kadaster gecommuniceerd over de API op het MMS platform. Sinds december 2019 is het volledig operationeel in de GeoBORG Cloud omgeving en zoals men mag verwachten in ons Regiecentrum GeoBORG Workflow management.

 

De MMS meldingen worden met de API automatisch binnen gehaald en in de GeoBORG Workflow opgenomen. Toetsing vindt plaats door de regievoerder die bepaald of en welke acties nodig zijn voor de betreffende meldingen.

Groot voordeel van de API op het MMS platform is dat we niet meer communiceren per e-mail, telefoontjes en andere vormen van informatie en bestandsuitwisselingen. De Excel lijsten zijn verleden tijd! De Landmeters gaan nu op pad met een tablet waarmee ze online verbinding leggen met de GeoBORG Workflow. Hiermee hebben ze direct inzicht in de MMS mutaties en hebben altijd de laatste status paraat omdat een ieder op een en dezelfde bron werkt. Haal centraal wordt dat ook wel genoemd.

Onze klanten hebben direct en altijd OVER-zicht en IN-zicht in de voortgang en de laatste status. De bronhouder kan live zien wat de status is van de metingen en ook de voortgang zien met betrekking tot de oplevering.

Het koppelen op de API van het MMS platform is een significante procesverbetering die voor alle betrokkenen een flinke efficiency stap tot gevolg heeft gehad. Proces georiënteerd & keten geïntegreerd noemen wij dat bij GeoBORG.

“GeoZORG van GeoBORG” je hoeft er alleen voor open te staan …

 

SAMEN. Proces georiënteerd & keten geïntegreerd. HANDELEN.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt.