Gemeente Houten kiest voor GeoBORG

GeoBORG heeft de opdracht gegund gekregen voor het beheer en bijhouden van de basisregistraties BAG en BGT op het grondgebied van Houten. Hiermee gaan de gemeente Houten en GeoBORG een samenwerking aan voor drie jaar. Een mooie opdracht om samen met elkaar te werken aan een mooie samenwerking op gebied van de basisregistraties.

Inzet workflowmodule als regiecentrum

Ten behoeve van dit raamcontract wordt de online portaal van GeoBORG ingericht. Dit portaal wordt gebruikt als regiecentreum en kan door alle geautoriseerde betrokkenen 24/7 worden benaderd. Hiermee heeft de gemeente Houten inzicht in de voortgang en de status van de uitvoering van de werkzaamheden.

Inwinning

Om efficiënt te kunnen inwinnen worden de terrestrische metingen zodanig voor de landmeter ingepland dat ze tijdig beschikbaar zijn om te voldoen aan de overeengekomen afspraken. De metingen worden in het veld uitgevoerd met Leica Captivate en doorgezet middels de workflow naar onze operators. De metingen zijn ook zichtbaar in ons online portaal.

LV-BGT mutaties op dag-basis

Aanpassingen in de basisregistratie worden op dag-basis doorgezet naar de LV-BGT. Dit doen we om mutatieconflicten met andere actieve bronhouders te voorkomen en zorg te dragen voor een dagelijkse up-to-date BGT. De gemeente Houten kan ook meekijken en vanuit dezelfde omgeving direct de BRAVO-rapporten beoordelen.

Wat voor u?

Bent u als geo-beheerder nieuwsgierig naar onze unieke werkwijze? Neem eens contact op met Richard Hendriks (r.hendriks@geoborg.nl) of Wouter Morsink (wouter.morsink@houten.nl). Ze kunnen u meer vertellen.

SAMEN. Proces georiënteerd & keten geïntegreerd. HANDELEN.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt.