Diensten

Onze diensten worden uitgevoerd door mensen die graag helpen. Of het nou een klein beetje hulp is, of meer, tot aan volledige outsourcing. We doen het graag. Samen. Handelen.

 • Van m3 naar m2 integraal benadering WOZ-BAG-3D: Een mix van doordachte software tooling, GeoBORG BAG + 3D tool en klassieke arbeid waarbij GeoBORG haar eigen backoffice inzet. Voor objecten in nieuwbouwwijken kan de oppervlakte met grote zekerheid worden vastgesteld uit de BAG, BGT en Point Clouds. Dit vullen we aan met rondkijkfoto’s. Dat gaat automatisch en deels handmatig. Klik hier voor meer informatie.
 • Mutatie signalering: op basis van bijvoorbeeld LUFO door onze back office. Eersteklas werk gedaan door onze mensen met handen en ogen omdat we nog steeds zien dat deze manier van werken het beste en mooiste resultaat levert. Bijvoorbeeld voor de BAG, BGT, BOR of WOZ. Combinaties mogelijk natuurlijk. Het liefst doen we een ‘Multi’-tatie signalering in het kader van ‘eenmalig inwinnen meervoudig gebruik’. Wel zo efficiënt.
 • Asbest signalering: Vanaf 2024 is het verboden om asbestdaken te hebben in Nederland. Dit geldt voor (overheids-)instellingen, bedrijven en particulieren. Met de GeoBORG ‘Asbest Spotter’ identificeren onze deskundigen de daken aan de hand van bijvoorbeeld Luchtfoto’s. Hierdoor weet de opdrachtgever waar asbestdaken zich bevinden. Met behulp van ons Regiecentrum kunt u middels Worklfow overzichten en beeld materiaal precies zien waar de besmette daken zich bevinden en actie ondernemen in relatie tot de eigenaar om tot een saneer plan te komen.
 • Verhard oppervlakte signalering: Een bestaande en een nieuwe situatie in digitale geografische vorm (bijvoorbeeld BAG bestanden) is voldoende. Op basis van die twee bronnen bepalen wij bijvoorbeeld de toe- of afname in het verhard oppervlak met onze GeoBORG ‘Verhard Oppervlakte Spotter’. Met de uitkomsten kunnen vervolgens interessante berekeningen gemaakt worden. Het klimaat is duidelijk aan het veranderen. Dan is het wel zo handig om te weten of de riolering en andere water afvoerende attributen voldoende capaciteit hebben bij langdurige harde regenval bijvoorbeeld. Ook het klimaat nemen wij dus mee. GeoBORG voor Vastgoed Object en Omgevingsbeheer.
 • Projectleiders: die graag contact hebben en samen met onze opdrachtgevers het onderste uit de kan willen halen.
 • Detacheringen: onze mensen komen niet louter doen wat er gevraagd wordt. Zij durven verder te kijken en samen met u naar meer voordeel en efficiëntie te zoeken.
 • ‘Data op orde’ trajecten en karteren: on-site of off-site we helpen u graag. Waarbij we verder kijken naar uw totale vastgoed objecten registratie.

We komen graag in contact om op basis van het proces en de keten samen te zoeken naar meer mogelijkheden met onze mensen en onze software tools.

Je hoeft er alleen voor open te staan …

Daarom

De unieke argumenten om te kiezen voor onze diensten en mensen:

 • Onze diensten worden uitgevoerd door geschoolde mensen met passie voor hun stiel.
 • Wij denken altijd vanuit proces georiënteerd en keten geïntegreerd werken en doen.
 • We omarmen het ‘common ground’ principe. Geen poespas we houden het zo makkelijk mogelijk met elkaar zonder verborgen kosten en voorwaarden.
 • Vriendelijke prijzen.
 • Afspraak is afspraak en beloofd is beloofd.

Samen komen we verder.

SAMEN. Proces georiënteerd & keten geïntegreerd. HANDELEN.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt.