De specialist voor Mutatie Signalering

Luchtfoto’s zijn voor het Databeheer van de basisregistraties van groot belang betreffende het registreren van wijzigingen in het Bronhouders areaal.

De BAG-BGT-BOR-WOZ registraties kunnen aan de hand van de Luchtfoto worden bijgewerkt. Door regelmatig controles uit te voeren is de Bronhouder in staat de kwaliteit van de data op orde te brengen en te houden.

Mutatiesignalering

Mutatieverwerking

Wel eens gehoord van ‘Chinese bruggen’ of andere soort onterechte mutaties? Wij zorgen ervoor dat Bronhouders daar geen last van hebben. Wij maken namelijk gebruik van verregaande technieken en processen om te signaleren.

 

Na de geconstateerde signaleringen worden er duidelijke afspraken gemaakt over hoe deze verwerkt worden in de Basisregistraties. Ieder proces is anders, met de door GeoBORG gebruikte technologie en methodiek kunnen wij naadloos aansluiten op het door de Bronhouder gewenste proces. Rechtstreekse verwerking in uw systeem? Geen probleem voor ons. Wilt u alleen de kartering of gaat u zelfs zover dat wij de uitwisseling naar de LV mogen uitvoeren? Wij regelen het!

Hoge kwaliteit vriendelijke prijs

Vergoeding en werkmethodiek uniek in de markt

Dataverwerking in onze eigen open source Cloud omgeving uitgevoerd door een ervaren backoffice tegen een vriendelijke prijs.

 

SAMEN. Proces georiënteerd & keten geïntegreerd. HANDELEN.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt.